.NET Developer

Als enthousiaste .NET-developer werk je mee aan de uitbreiding van ons Infenture Innovation Platform. Het werk is zeer divers, waarbij je zelfstandig of in teamverband werkt, op interne projecten. Infent is een innovatief bedrijf waarbij gewerkt wordt met de nieuwste technologieën. Je vindt het leuk om je hierin te verdiepen en hiermee aan de slag te gaan. Daarnaast vind je het leuk om in het Infent .NET-team mee te denken over verbeteringen. 

Ons Team

Onze gedreven professionals vormen de kern van ons bedrijf. Arbeidsvreugde, waardering en ontwikkelmogelijkheden staan dan ook centraal binnen Infent. De huidige informatievraagstukken nemen naast complexiteit ook steeds meer toe in diversiteit. De juiste architectuurkeuzes zijn bepalend voor een succesvol resultaat. Daarom werken wij in teams om kennis optimaal te kunnen benutten. Wij geloven dat een ‘warme’ werkomgeving en samenwerking op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid essentieel zijn voor plezier in het werk en het succes van onze dienstverlening.

Onze klanten

Wij helpen onze klanten bij het definiëren en bouwen van een business- of ICT-oplossing voor de toekomst. Dit doen we op projectbasis. In samenwerking met de klant creëren we innovatieve, pragmatische oplossingen. In die samenwerking ontstaat een positieve energie. Dat kan alleen als je enthousiast en betrokken bent. Als Business Intelligence-specialist speel jij een belangrijke rol bij het slagen van onze projecten en het realiseren van tevreden klanten.

Innovatie

Door voorop te blijven lopen en gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen we nu en in de toekomst toegevoegde waarde leveren voor onze klanten. Wij hebben er dan ook voor gekozen om innovatie en ontwikkeling strategisch in onze bedrijfscultuur in te kaderen en faciliteren tijd en ruimte voor bouw en ontwikkeling.

Gevraagd wordt

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Communicatieve vaardigheden is een pré, een tikkeltje eigenwijs mag!
 •  Meer dan 4 jaar met de ontwikkeling van online applicaties
 •  Ervaring met het .NET Framework, MVC en Visual Studio
 •  Ervaring met HTML 5, CSS 3, Bootsrap en jQuery
 •  Ervaring met Team foundation Server, SQL Server en Azure is een pré
 •  Ervaring met unit testing en Scrum/Agile is een pré

Geboden wordt

 • Flexibele werktijden. Je bepaalt zelf wanneer en waar je werkt. Thuiswerken mag!
 • Veel vrijheid. Infent managed niet. Er wordt gecoached op strategisch niveau, niet op taakniveau
 • Veel diversiteit in de werkzaamheden
 • Een informele sfeer in een professionele omgeving
 • Werken met de nieuwste technieken, veel ruimte voor eigen inbreng
 • Een goed salaris
 • Auto van de zaak, bonus (13e maand), laptop, telefoon, 25 + 2 vakantiedagen en pensioenregeling

Bedrijfsprofiel

Infent is opgericht in 2010 en heeft binnen de zorgmarkt inmiddels een leidende rol op het gebied van oplossingen voor stuurinformatie, budgettering, forecasting en zelforganisatie.

Onze combinatie van focus op de zorg, hoogopgeleide professionals innovatiekracht maken van ons een volwaardig ICT-partner voor zorginstellingen. Onze medewerkers zijn allen meerdere jaren werkzaam binnen de zorg en beschikken dan ook over een uitgebreid pallet van zorgexpertise. Ook voor organisaties buiten de zorg kunnen wij van waarde zijn op basis van onze ruime expertise van Business Intelligence en het ontwikkelen van webapplicaties.

Onze visie is dat wij met de ontwikkeling van slimme innovatieve IT-oplossingen zorgorganisaties helpen bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Deze doelstellingen zijn dan ook leidend voor de oplossingen die wij ontwikkelen. Het partnerschap met onze klanten en onze zorgexpertise zijn hierin een belangrijke succesfactor.

Word jij een van ons?

Solliciteer direct door een mail te sturen naar jouw.carriere@infent.nl

Meer vacatures

SQL-Developer
Business Modeller
BI Professional