Eddy Meijer

01-09-2018

Even voorstellen…

Recentelijk is Eddy Meijer Infent komen versterken. Eddy is een zeer ervaren Sr. Consultant met meer dan 10 jaar ervaring bij zorgorganisaties in diverse sectoren (GhZ, VVT, GGZ en JZ). In deze 10 jaar lag de focus op het ondersteunen van begrotingsprocessen (jaarbegroting en forecasting) voor zorgorganisaties op basis van een BI-platform. Daarnaast heeft Eddy binnen BI projecten implementaties uitgevoerd op basis van gegevens uit de gangbare productieregistratiesystemen binnen de zorg, zoals Nedap ONS, Afas, MijnCaress, Cura, etc. "Hierbij heb ik naast standaard productierapportages ook productiviteitsberekeningen en bepalingen van normformaties gerealiseerd. Naast mijn werk ben ik graag buiten, (hard)lopen en fietsen zijn dan mijn favoriete bezigheden".

Overige nieuwsberichten

Carante Begroting/Prognose 

Carante gunt Begroting / Prognose aanbesteding aan Infent

Carante Groep organisaties hebben de wens om het begrotingsproces softwarematig te ondersteunen. Dit is kritisch omdat de huidige tooling niet voldoet om het begrotingsproces transparant en controleerbaar te houden en veel handmatige acties vereist.

Valencia bezoek Mistral

Op 23 november is een delegatie van Infent op bezoek geweest bij Mistral, een gerenommeerde BI specialist uit Valencia. Doel van het bezoek was om te ervaren hoe onze Spaanse collega’s invulling geven aan Business Intelligence. Na de intensieve sessie konden we genieten van de zon en al het goede dat Valencia te bieden heeft!

Mistral is qua omvang vergelijkbaar met Infent 

BI Intouch Migratie
BI Intouch Migratie
15-11-2018

Cello heeft de migratie van MS Sharepoint naar de Business Intelligence omgeving “InTouch” van Infent succesvol afgerond.

Irma van Veldhoven, Financial Controller :

“De voornaamste redenen waarom Cello SharePoint voor Intouch heeft vervangen zijn:

 • Hoge kosten Sharepoint licenties

   CONTACT

   Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

   Contact formulier

   Neem de rechts getoonde code over

   7204

   Contactinformatie

   Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

   Infent B.V.

   Wattbaan 1, 3439 ML Nieuwegein info@infent.nl Telefoon: (+31) 30 32 00 230