BI Intouch Migratie

15-11-2018

Cello heeft de migratie van MS Sharepoint naar de Business Intelligence omgeving “InTouch” van Infent succesvol afgerond.

Irma van Veldhoven, Financial Controller :

“De voornaamste redenen waarom Cello SharePoint voor InTouch heeft vervangen zijn:

  • Hoge kosten Sharepoint licenties
  • Gebruikersgemak (visualisaties, BI portaal mogelijkheden, ..) werd in de oude situatie niet als voldoende ervaren
  • Autorisatie was te bewerkelijk in SharePoint

We zijn er trots op dat Cello en Infent de migratie succesvol hebben afgerond. Een grote pluim is hier ook op zijn plaats voor Mirjam Wintermans ,BI-specialist en adviseur concerncontrol bij Cello, die met haar gedrevenheid, snelheid en vakkennis er voor zorgde dat alles aan de kant van Cello ‘op rolletjes verliep’.

Vanaf het begin hebben we er rekening mee gehouden dat dit geen standaard migratie klus betrof . De insteek was immers om niet alleen SharePoint te vervangen door de nieuwe Business Intelligence omgeving, maar ook om direct de belangrijkste administratieve systemen te vervangen. Zo werd Care4 vervangen door ONS Nedap en Beaufort en BOMAS door Afas.

De belangrijkste punten voor het succes van het migratieproject van SharePoint naar InTouch zijn:

  • Betaalbare licentiekosten voor gehele organisatie
  • Aanspreekbare dashboards en up-to-date visualisaties voor de gebruikers
  • Groter draagvlak gebruik van het BI portaal
  • Single-sign on autorisatie (zowel op inhoud als persoon/rol)
  • Kennis op het snijvlak Business Inteligence en zorg van de Infent consultants
  • Teamwork met de Infent project manager en de consultants om de verschillen te verklaren en steeds meer helderheid te krijgen over de benodigde definities en deze voor 100% te laten aansluiten op de beschikbare rapportages uit de bronsystemen.
  • Reeds beschikbare standaard koppelingen van Infent met onze voornaamste bronapplicaties (Nedap ONS en Afas) die verder op maat zijn gemaakt zodat de gegevens voor 100% aansluiten op de wensen van Cello. “

Overige nieuwsberichten

Carante Begroting/Prognose 

Carante gunt Begroting / Prognose aanbesteding aan Infent

Carante Groep organisaties hebben de wens om het begrotingsproces softwarematig te ondersteunen. Dit is kritisch omdat de huidige tooling niet voldoet om het begrotingsproces transparant en controleerbaar te houden en veel handmatige acties vereist.

Valencia bezoek Mistral

Op 23 november is een delegatie van Infent op bezoek geweest bij Mistral, een gerenommeerde BI specialist uit Valencia. Doel van het bezoek was om te ervaren hoe onze Spaanse collega’s invulling geven aan Business Intelligence. Na de intensieve sessie konden we genieten van de zon en al het goede dat Valencia te bieden heeft!

Mistral is qua omvang vergelijkbaar met Infent 

Eddy Meijer
Eddy Meijer
01-09-2018

Even voorstellen…

Recentelijk is Eddy Meijer Infent komen versterken. Eddy is een zeer ervaren Sr. Consultant met meer dan 10 jaar ervaring bij zorgorganisaties in diverse sectoren (GhZ, VVT, GGZ en JZ). In deze 10 jaar lag de focus op het ondersteunen van begrotingsprocessen (jaarbegroting en forecasting) voor

CONTACT

Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Contact formulier

Neem de rechts getoonde code over

4671

Contactinformatie

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

Infent B.V.

Wattbaan 1, 3439 ML Nieuwegein info@infent.nl Telefoon: (+31) 30 32 00 230