Valencia bezoek Mistral

23-11-2018

Op 23 november is een delegatie van Infent op bezoek geweest bij Mistral, een gerenommeerde BI specialist uit Valencia. Doel van het bezoek was om te ervaren hoe onze Spaanse collega’s invulling geven aan Business Intelligence. Na de intensieve sessie konden we genieten van de zon en al het goede dat Valencia te bieden heeft!

Mistral is qua omvang vergelijkbaar met Infent en verleent diensten in Spanje en heeft daarnaast nog een aantal internationale klanten. Daar waar Infent gekozen heeft voor specialisatie in de zorgsector heeft Mistral deze focus niet en ook op het gebied van de gebruikte tooling zijn er verschillen. Mistral maakt gebruik van verschillende tools en technieken terwijl Infent de keus heeft gemaakt voor Microsoft. Overigens waren beide partijen het erover eens dat Microsoft met Power BI een product in handen heeft met een enorme potentie, zowel de techniek als de prijzen maken deze keuze interessant Het was leuk om daarnaast te horen waarin de Spaanse markt verschilt van de Nederlandse. De presentatie van Infent en de innovatieve oplossingen die we hebben ontwikkeld werden zeer goed ontvangen, ze waren zichtbaar onder de indruk. Mogelijkheden tot samenwerking worden nader onderzocht en wellicht komen we Infenture straks in Spanje tegen.

We hebben afgesproken dat deze ontmoeting een vervolg gaat krijgen bij ons in Nieuwegein.

Overige nieuwsberichten

Carante Begroting/Prognose 

Carante gunt Begroting / Prognose aanbesteding aan Infent

Carante Groep organisaties hebben de wens om het begrotingsproces softwarematig te ondersteunen. Dit is kritisch omdat de huidige tooling niet voldoet om het begrotingsproces transparant en controleerbaar te houden en veel handmatige acties vereist.

BI Intouch Migratie
BI Intouch Migratie
15-11-2018

Cello heeft de migratie van MS Sharepoint naar de Business Intelligence omgeving “InTouch” van Infent succesvol afgerond.

Irma van Veldhoven, Financial Controller :

“De voornaamste redenen waarom Cello SharePoint voor Intouch heeft vervangen zijn:

 • Hoge kosten Sharepoint licenties
   Eddy Meijer
   Eddy Meijer
   01-09-2018

   Even voorstellen…

   Recentelijk is Eddy Meijer Infent komen versterken. Eddy is een zeer ervaren Sr. Consultant met meer dan 10 jaar ervaring bij zorgorganisaties in diverse sectoren (GhZ, VVT, GGZ en JZ). In deze 10 jaar lag de focus op het ondersteunen van begrotingsprocessen (jaarbegroting en forecasting) voor

   CONTACT

   Vult u onderstaande formulier in? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

   Contact formulier

   Neem de rechts getoonde code over

   9960

   Contactinformatie

   Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen via:

   Infent B.V.

   Wattbaan 1, 3439 ML Nieuwegein info@infent.nl Telefoon: (+31) 30 32 00 230